Perníkové caffè latte, které je jako perníková chaloupka. Toffee caffè latte, které je jako karamelový bonbónek, který jste dostávali od babičky a Amareto caffè latte, které je dochucené nealkoholickým amaretto sirupem. 

Perníkové caffè latte – zážitek jako z pohádky

Kdopak nám to tu loupe perníček? Ale to nic, to je jen pan Perníček! Už vás vyhlíží ze šlehačkového komína. Řeč je o Perníkovém caffè latte s malým perníčkem zapíchnutým ve šlehačce, které se po roce opět vrací. Chuť kvalitní kávy Mocha Italia, našlehané mléko a koření jako skořice, hřebíček a badyán v perníkovém sirupu vás přenesou do pohádkového světa, kde vládne klid a pohoda. Uprostřed tohoto zážitku si uvědomíte, že toto je přesně to, co jste hledali – zimní chuťové potěšení, který vás příjemně naladí a zahřeje. Přijďte ochutnat do kaváren Costa Coffee dřív, než zazvoní zvonec této voňavé kávě, máte na to čas do začátku ledna.

Zimní novinka z Británie

Toffee caffè latte je zimní novinka kaváren Costa Coffee, která překvapí svou chutí. Toffee není jen obyčejný karamel, ale má v sobě něco navíc. Je to bohatá směs máslového a smetanového aroma, které se dokonale snoubí s kávou. Toffee caffè latte je inspirováno tradičním britským dezertem, který se nazývá sticky toffee pudding. Je to sladký koláč s datlemi, který se podává s teplou toffee omáčkou. Toffee caffè latte vám nabídne stejnou lahodnou kombinaci, jen v tekuté podobě. Kávový nápoj se podává se šlehačkou a toffee omáčkou. Je to ideální nápoj pro ty, kteří mají rádi sladké a bohaté chutě. 

Amaretto caffe latte

Naše nabídka příchutí, které vám na přání přidáme do kávových nápojů, se stále rozšiřuje. Nově můžete ochutnat Amareto caffè latte, které je dochucené nealkoholickým amaretto sirupem. Tento tradiční likér má charakteristickou mandlovou chuť i vůni a karamelovou barvu. Do našeho caffè latte sedne jako ulitý! Nechte se unést – a také zahřát – příjemně sladkou zimní kombinací se šlehačkou a skořicovou posypkou navrchu.