Máte nebo nemáte rádi Vánoce? Když pomineme touhu odletět do teplých krajin, existuje celá řada způsobů, jak si vánoční čas zpříjemnit. Můžete psát s dětmi dopisy Ježíškovi, vyrazit na vánoční koncert, péct cukroví s dobrým svařeným vínem v ruce, vymýšlet vánoční dekorace, užívat si procházky vánočně vyzdobeným městem a počítat vánoční světýlka, navštěvovat staré známé... 

Pokud se vám zdá, že v tomto výčtu něco chybí, máte pravdu. Je to káva. Vždycky totiž existuje způsob, jak dobrou kávu do nabitého vánočního času dostat. Káva vám to vrátí zpět. Stojí za to se zastavit a vychutnat si šálek.

Ve vánočním čase se člověk totiž snadno vystresuje, nemá na nic čas, a přitom by se tak rád oddával pravé sváteční atmosféře. Máme pro vás tři kávová zastavení, která aspoň na chvilku pohladí a uklidní, že je všechno tak, jak má být.
  Když potřebujete něco trochu ostřejšího…

Fronty v obchodech jsou nesnesitelné, lidé pospíchají víc než obvykle a vrážejí do sebe, teplý úsměv je nedostatkové zboží? Dejte si Irish style caffè latte. Tohle jemné a bohaté espresso s horkým napěněným mlékem dokrášluje sirup s příchutí irského krému (samozřejmě bez alkoholu), zdobí šlehačka, čokoládový posyp a zlatá hvězdička z bílé čokolády. 

Když potřebujete sladkou pauzu

Jste na nohou už od brzkého rána, v práci po vás šlape šéf, aby se všechno stihlo do Vánoc, nemáte ještě ani jeden dárek a dcera potřebuje kostým na vánoční večírek? To chce pauzu. Luxusní pauzu. Oříškovo-čokoládové caffè latte je to pravé. Ozdobíme vám ho šlehačkou a zlatými čokoládovými křupinkami.

Když prostě potřebujete Vánoce…

Sníte o Vánocích bílých, Vánocích jaké z dětství znáte, kde zněly zvonky saní a každé přání se v ten den splnilo vám? Stejnou vánoční písničku nemůžeme dostat z hlavy ani my. Proto je tu pro vás samozřejmě i naše každoroční klasika – Perníkové caffè latte. To je klasické latte s perníkovým sirupem, dozdobené šlehačkou a malým perníčkem. Protože se u něj krásně vánočně rozjímá!

Přejeme hezké svátky s vůní kávy!