Jmenuje se Malinový flat white s růžovým pepřem a dáte si ho na celém světě pouze v gastroprovozovnách společnosti Lagardere Travel Retail. Tento nápoj vytvořila totiž naše baristka Naďa Krejčíčková a vyhrála s ním v celosvětové soutěži Lagardere Foodservice Championship 2019.

Naďa excelovala nejen s letním ledovým nápojem, byla nejlepší i s nápojem teplým. Svůj talent Naďa rozhodně nezapře. Vyhrála soutěž Costa Barista roku 2018 a její neotřelý drink uchvátil letos porotce soutěže Lagardere Foodservice Championship 2019 v Paříži natolik, že ho ocenili prvním místem jako nejlepší.

Jsme si jistí, že když oslovil porotce ve Francii, zamilujete si ho i vy.

Sama Naďa o neobvyklém spojení ovoce, kávy a pepře říká: „Věděla jsem, že chci něco nového, něco, co tady ještě nebylo. Kombinace kávy a ovoce není obvyklá, často k sobě jednotlivé ingredience nesedí, ale já tento nápad vzala jako výzvu! Asi po dvou týdnech zkoušení jsem si byla jistá, že kombinace naší jedinečné Mocha Italia a malin je ta pravá. Sama mám ráda, když mě káva něčím překvapí, a tak jsem se rozhodla ozvláštnit svůj drink ještě voňavým růžovým pepřem.“

Malinový flat white obsahuje sirup z růžového pepře, malinový sirup, dvě dávky kávy, je zalitý našlehaným mlékem a ozdobený rozetou na povrchu. Jedinečnou chuť dotváří posyp z čerstvě namletého růžového pepře.